b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_sport_y7w25pd0cuekesqz3506p8kyx.jpg

26 лютого в м. Кременчук пройшла відкрита обласна спартакіада з рекреаційних видів спорту, присвячена 27 річниці Кременчуцької міської організації інвалідів. У змаганнях прийняли участь більше 150 осіб з інвалідністю з Полтавської, Кропивницької та Чернігівської областей.

Спартакіада проходила з шести видів спорту: баскетбол, кеглі, боча, дарс, присідання, ловля риби. Семенівщину представляли Марія Божко, Олександр Гетьман, Назар Гошко, Євген Третяк, Юрій Байбуза, Тетяна Тарапунець та Павло Кобильченко.

Найцікавіше проходили командні змагання з бочі. Наша команда в складі Олександра Гетьмана,Євгенія Третяка та Павла Кобильченка легко переграла в 1/8 фінала команду з Світловодська 10:1, в 1/4 – Полтавський район 7:3, в 1/2 – Лазірки 6:2.

У фіналі на них чекала команда з м. Полтави, яка до фіналу перемогла команди з м. Срібне, Лубни та Хорол, у складі якої був предстаник «Інваспорту» Олександр Тютюнник, член збірної України, багаторазовий переможець і призер міжнародних змагань з бочі. Але і таке солідне підкріплення не допомогло полтавчанам. В напруженій боротьбі, яка точилась до останьої секунди, перемогу з рахунком 3:2  здобули наші спортсмени.

А найкращою в складі була чарівна Танюшка Тарапунець, яка принесла до командної копілки дві золоті медалі.

Назар ГОШКО,
учасник змагань

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!