b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_50.jpg

У Національному еколого-натуралістичному центрі (НЕНЦ) учнівської молоді підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл», у якому брали участь вихованці ТО «Друзі природи» Криворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор – Павло Бабарика).

Відрадно, що вкотре криворудські екологи стали одними з кращих на Україні. Творче об’єднання на базі місцевої школи під керівництвом Валентини Бабарики зайняло ІІ місце. За оздоровлення довкілля, збереження існуючих зелених насаджень, створення і благоустрій парків, лісопарків, скверів, бульварів та інших об’єктів зеленого будівництва юні любителі природи нагороджені грамотою НЕНЦ (директор – доктор педагогічних наук, професор Володимир Вербицький).

Керівнику творчого об’єднання «Друзі природи» Семенівського Будинку дитячої та юнацької творчості при Криворудській ЗОШ І-ІІІ ст. Валентині Геннадіївні Бабариці за активну просвітницьку роботу з учнями по вивченню історії зеленого будівництва і садово-паркового мистецтва, благоустрою парків під час конкурсу «Парки – легені міст і сіл» вручено лист-подяку.

Вітаємо із заслуженим визнанням!

ТОВ «ТРК-Інформ»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!