Сьогодні, 15 лютого, в селищі Семенівка відбувся захід до Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.

ТОВ «Телерадіокомпанія-Інформ»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # святослав 16.02.2021, 17:23
Нелегка і невдячна доля випала нашим хлопцям у ті далекі часи , які були змушені воювати у чужій країні , за чужі інтереси . Українці , які стали заручниками імперських амбіцій колишнього срср . Вічна пам'ять нашим землякам , які загинули і тій - безглуздій війні ! Здоров'я тим , хто у ній уцілів і вижив ! Історія багато чому вчить , але не орків , які сьогодні знову , як і по всьому світу, з нами воюють !
-1 # Геннадий 17.02.2021, 15:50
Какая-либо война - зло. Если люди убивают друг друга - это не от БОГА. В Афганской войне сошлись в поединке две суперстраны - СССР и США, две системы - социализм и капитализм. Тогда говорили: если в Афганистане не будет нас, значит там будут США. А ведь правильно говорили! Чьи войска сейчас там? Как они относятся к местному населению? Погибших парней жаль. Настоящие герои!
# святослав 17.02.2021, 18:56
Дешевий піар на пам'яті загиблих українців - звично , просто - великого ,,ума ,, не треба , а пустити скрепер чи грейдер по Семенівці та позрізати на дорогах селища величезні людяні брили , привести у належний і безпечний стан дорогу - надзвичайно ,,складно,, ! Турбота про ЖИВИХ людей мала б бути у них на першому місці ! По селах дороги набагато кращі , ніж у Семенівці ! Так у чому ж тут річ ?!
-2 # Геннадий 18.02.2021, 18:05
Кому не нравятся дороги в Семеновке, пускай сидит в своем селе и не суется в Семеновку.