b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_dec6194.jpg

У грудні 2020 року відбувся традиційний конкурс «Самоврядування очима дітей», який учетверте організовувала обласна асоціація органів місцевого самоврядування. 150 дитячих робіт, що надійшли на розгляд журі, були розподілені у трьох вікових номінаціях.

Як повідомляють організатори, вони виконані в різних жанрах і техніках, але єднає їх щирість та безпосередність юних авторів, любов до рідного краю, креативність та майстерність виконання.

«У своїх роботах юні полтавці виклали бачення – як живе і розвивається громада, оригінально зобразивши процеси бюджетування, управління, проєктування. Тому авторитетному журі було досить складно обрати переможців, адже кожна робота по-своєму унікальна. Та в підсумку було визначено 9 кращих авторів», – пишуть на Facebook-сторінці «Асоціація «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування».

15 лютого у Полтавській обласні раді відбулася урочиста церемонія нагородження призерів, і відрадно, що серед них знову наші юні земляки – вихованці Жанни Романенко, вчителя Семенівського НВК № 2, – Катерина Безпалько (ІІ місце у віковій категорії 10-12 років) та Владислава Міщан (ІІІ місце у віковій категорії 13-17 років).

Вітаємо дівчат разом з їхнім педагогом та надсилаємо наше традиційне: «Так тримати»!

ТОВ «Телерадіокомпанія-Інформ»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!