b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_630_360_1452272735-1604-naruchniki.jpg

29 червня, близько 23-ї години, у придорожньому кафе на 162-му кілометрі автодороги Київ-Харків, що біля міста Пирятин, на мешканця Харківщини напав невідомий. Про це повідомив до поліції сам потерпілий.

За його словами, чоловік погрожуючи зброєю, забрав барсетку з грошима та документами. Поліція відкрила кримінальне провадження та оперативно затримала підозрюваного.

Як повідомляє прес-служба поліції Полтавської області, отримавши повідомлення про злочин, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, яка зібрала усю необхідну інформацію щодо нападника та транспортного засобу, яким він може пересуватися. Для того, аби затримати зловмисника начальником Головного управління Національної поліції в Полтавській області було запроваджено проведення спеціальної операції. На встановлення місцеперебування правопорушника та його затримання були орієнтовані всі поліцейські наряди області.

У підсумку автомобіль розбійника помітили в Семенівці на автозаправній станції, що в мікрорайоні Нова Доба. Місцеві мешканці говорять, що чули цього дня щось схоже на постріли.

«Під час проведення оперативно-розшукових та слідчих дій автомобіль, яким ймовірно пересувався злочинець, було виявлено на території Семенівської територіальної громади. Невдовзі працівники поліції розшукали і самого нападника, який переховувався неподалік. Ним виявився громадянин Російської Федерації, 1981 року народження, який має посвідку на постійне проживання в Україні», – повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Андрій Гарастюк.

Поліцейські встановили, що чоловік зареєстрований у столиці України, а мешкає в сусідній Кіровоградській області. У ході особистого огляду у нього виявлено та вилучено предмет, схожий на вогнепальну зброю.

«За даним фактом слідчим поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури, розслідується кримінальне провадження, відкрите за кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На часі йому повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії», – зазначив заступник начальника поліції Полтавщини Артем Родигін.

У разі доведення судом вини підозрюваному загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+2 # Роза 02.07.2021, 15:45
Якби ж він знав, що Семенівка то місце, де відразу здадуть зі всіма бебехами)))