У п’ятницю, 6 серпня, відбулося пленарне засідання IX сесії Оболонської сільської ради VII скликання.

1. Про прийняття у комунальну власність Оболонською сільською радою земельної ділянки сільськогосподарського призначення.
2. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
4. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на умовах оренди для сінокосіння і вапасання худоби.
7. Про затвердження технічних документацій із землеустрою та передачі земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність  громадян.
8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Свято-Троїцькій релігійній громаді Української православної церкви с. Іванівка Семенівського району Полтавської області.
9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів  передачі електричної та теплової енергії.
10. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність  громадян.
11. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських сіножатей та пасовищ на території Оболонської сільської ради (на території колишньої Погребняківської сільської ради).
12. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення парку відпочинку на території Оболонської сільської ради (на території колишньої Погребняківської сільської ради).
13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування ТОВ «ДВК АГРО»для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (земельна ділянка під господарськими будівлями та дворами).
14. Про надання дозволу на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури із земель громадської забудови комунальної власності для передачі у користування на умовах оренди ПСП «Оболонь».
15. Про надання дозволу на  виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
16. Про надання дозволу на виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства.
17. Про надання дозволу на виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства.
18. Про надання дозволу на  виготовлення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
19. Про надання дозволу на  виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
20. Про надання дозволу на  виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із земель колективної власності для ведення особистого селянського господарства.
21. Про надання дозволу на  виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
22. Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Головку В.М. 
23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для передачі у користування на умовах оренди гр. Мироненку А.І.
24. Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Мокляку В.В.
25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у користування на умовах оренди гр. Пузирю О.М.
26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Юрченку О.О.
27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва Бабич Ользі Миколаївні.
28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва із земель комунальної власності Оболонської сільської ради.
29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва із земель комунальної власності Оболонської сільської ради.
30. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для городництва із земель комунальної власності Оболонської сільської ради.
31. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для індивідуального дачного будівництва.
32. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ТОВ «АГРОФІРМА ДНІПРОАГРОЛАН» (невитребувані земельні частки (паї)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Оболонської сільської ради Семенівського району.
33. Про надання дозволу на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у користування.
34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки згідно державного акту на право постійного користування землею Мироненку Василю Івановичу.
35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустроющодо встановлення (відновлення) межнеуспадкованої земельної ділянки(паю) в натурі (на місцевості) Мироненку Анатолію Івановичу.
36. Про надання дозволу на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі земельної ділянки у власність Савкуну Олексію Михайловичу.
37. Про надання дозволу на  виготовлення технічних  документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі їх у власність.
38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж ½ земельної ділянки в натурі (на місцевості) Скрипалю Юрію Івановичу та Скрипалю Івану Івановичу.
39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кравець Олександрі Іванівні.    
40. Про надання дозволу на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Зорі С. Г. 
41. Про внесення змін до рішення сьомої позачергової сесії восьмого скликання від 17 травня 2021 року № 38 Оболонської сільськоїради «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Панарату Борису Васильовичу».    
42. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічних  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) згідно державного акту на право довічного успадковуваного володіння землею.
43. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
44. Про відмову у наданні дозволу на  виготовлення  документації із землеустрою.
45. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди із земель комунальної власності Оболонської сільської ради.
46. Про вилучення земельних ділянок (рілля) з користування громадян. 
47. Про надання дозволу на  виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
48. Про затвердження проектів із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність  громадян.
49. Різне.

 

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+21 # Назар 09.08.2021, 19:35
Яу казав один відомий персонаж -мінуточку.А хт о як не пан ПИПИЧ був великим створювачем цього конченого парку проти волі народу,а як перегибали через коліно голів сільрад ,а тепер великий борець піди до неуправляємих Дороша ,Сеня .Рудяка,Кабачка і т/д іскажи хай звільнять доступ до води.Куди пошлють мабуть здогадався Ну а Мироненку як колишньому шерифові свого часу потрібно було бути більш рішучим а не чухати там де не чухається .КЛОУНИ. :P .
-16 # святослав 10.08.2021, 18:17
Як казав один відомий персонаж , чув,,пан,, дзвін,та незнає звідки він! Почитай , невігласе, Положення про НПП,,Нижньосульський ,,ким , як і для чого він створювався багато років науковцями,а у 2010 року Указом Президента В.Ющенко був остаточно затверджений - для раціонального ,доступного і цивілізованого використання природних ресурсів на благо всіх людей, а не те , що з нього зробили місцеві бариги і запроданці!
+13 # Назар 11.08.2021, 07:33
Від навігласа і чую.Указ про створення Нижньосулинського НПП підписав в останні години свого існування недотравлений президент руки якого нічого не брали,а підсунули йому це ті хто тоді були при владі,і ти також ,а думка людей не була врахована.І тоді був бардак ,і зараз бо працюють "справжні фахівці які переймаються інтересами держави та потребами місцевого населення*-це слова В .Гетьмана з Державної служби заповідної території.А люди-та кому вони нах...р потрібні.
-15 # святослав 11.08.2021, 17:37
Чув-чому мавпі не можна давати гранату погратися,дурня посилати до церкви молитися,чому дзеркало,,криве,, танцюристу...-заважають , а бидлу - НПП ,,нижньосульський,,?! Відповідб одна - тому що БИДЛО,яке не хоче жити по-людськи,цивілізовано ,а лише красти ,брехать, продаваться,зраджувать і лизать ,,панські чоботи,, ! Поїдь у Криву руду-може хоч трохи розвидниться !
+14 # Назар 11.08.2021, 18:21
О- це мені подобається ,мабуть мої коментарі зачепили за твоє гниле нутро і викиди твоєї жовчі на єкран мене радують.А на рахунок Кривої Руди так там немає на чому поживитись,а в Нижньосулинському є і риба і кабани правда останнім часом їх поменьшало в звязку з чумою,а якби проводили полювання не для ІЗБРАНИХ і то по ночах як це робиться на протязі десятиліть то і кошти заробили б як це роблять даже в Африці ірейтинг свій підняли ,а так одним словом- БАРДАК. :eek:
-13 # святослав 12.08.2021, 18:49
Глянь у дзеркало - і побачиш своє ,,нутро,, ! На таких як ти , я вже давно не ,,реагую,, ! Тому коментую події з нашого сьогодення виключно для тих, хто ще не втратив здоровий глузд і совість ! Цивілізоване життя не можливе без культурних, освічених , порядних людей . Як і не можливе без бережного , розумного ставлення до Природи і всього довкілля . Ми дбаємо про Майбутнє наших дітей , які житимуть в іншій - цивілізованій країні, вам же - на все - по...ть...! Тому і життя ваше-скотське!