28 травня учасники художньої самодіяльності Пузирівської громади мали чудову нагоду відвідати Національний дендропарк «Софіївка», що на Черкащині. Історія поїздки розпочалася ще під час святкування 8 Березня у селі.

Тоді місцевий фермер, депутат районної ради Володимир Ярошенко, вражений виступами аматорів сцени, пообіцяв організувати екскурсію в одне із наймальовничіших місць нашої країни або, як його називають, «сьоме чудо» України.

Незважаючи на далеку дорогу, втомлені, але сповнені враженнями, поверталися туристи з Умані. Гарні спогади ще надовго залишаться в пам’яті. А дорогою додому водій Пузирівської делегації Володимир Шпортун запропонував відвідати живописну «маленьку Швейцарію» – Букський каньйон. Такої краси ніхто з нашого колективу за сірими буднями і роботою ще не бачив. Учасники художньої самодіяльності висловлюють найщиріші слова подяки Володимирам – Ярошенку і Шпортуну та сподіваються в майбутньому на цікаві зустрічі та незабутні подорожі.

Особисто сільський голова Юлія Жидок дякує артистам за організованість та розуміння того, що слід відкласти усі справи та бути разом єдиним колективом. Уміймо працювати – уміймо й відпочивати!

mt_gallery: Уміємо працювати – уміємо й відпочивати!

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# дві заводські труби 08.06.2017, 11:12
Можна б і у нас щось подібне, типу - По смітниках Семенівки.
# Роза 08.06.2017, 20:22
І їх огорожах!!!!!!!
# мішель 08.06.2017, 21:04
Цитую Роза:
І їх огорожах!!!!!!!

Пока ніззя там водить....То наше ноу-хау,а воно ще не запатентоване ;-)