b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_pasika_v-ukrayini-lyshe-dva-medovary-mayut-licenziyi-na-vypusk-medovyh-napoyiv.jpg

Із радістю повідомляємо про перший медовий урожай 2020 року: ласунчики, мед із фацелії відкачано – час смакувати вишуканим десертом!

Декілька слів про користь меду з фацелії. Популярність такого меду стабільно зростає як на Україні, так і за кордоном. У таких країнах, як Японія, Південна Корея і Китай, мед із фацелії зробили обов’язковою складовою харчування в дитячих закладах, саме таким чином там піклуються про молоде покоління. Це й недивно, адже постійне вживання такого меду зміцнює стінки судин, м’яз міокарда і дозволяє нормалізувати артеріальний тиск. Крім того, даний дієтичний продукт підвищує метаболічні процеси, очищає організм і відновлює водно-сольовий баланс. Якщо ви ще не куштували цілющий мед фацелії, саме час його придбати і поласувати!

А зробити це ви зможете за адресою: с-ще Семенівка, площа перед кафе «Гармонія», шоурум «Меди Межиріччя», де вас із радістю зустріне привітний продавець.

Координаційний центр «Меди Межиріччя»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+12 # Назар 19.07.2020, 19:01
По чом продаєте 1 літр? В знайомого пасічника по 100, може у вас дешевше . :-)