b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_rybalka_hweap2.jpg

28 лютого закінчується сезон полювання на всі види мисливських звірів. Підводячи підсумки мисливського сезону 2017-2018 років, можна сказати, що полювання пройшло з непоганими результатами.

Завдяки наполегливій праці єгерської служби ТОВ «Сапсан-Семенівка» по охороні мисливських угідь та підгодівлі мисливської фауни в угіддях району збільшилось поголів’я козулі та зайця.

Але не всі члени ТОВ «Сапсан-Семенівка» є справжніми порядними мисливцями, деякі займаються браконьєрством та висловлюють невдоволення діяльністю нашої мисливської організації. У 2017 році єгерською службою ТОВ «Сапсан-Семенівка» було попереджено багато випадків порушення природоохоронного законодавства та складено 3 протоколи на порушників правил полювання, на яких відповідними органами були накладені мізерні штрафи від 170 до 510 грн. (це недолік наших законів).

Тож надалі ТОВ «Сапсан-Семенівка» попереджає: мисливці, які будуть помічені в порушенні правил полювання будуть виключені з членів нашої організації та позбавлені права полювання в Семенівському районі мінімум на 3 роки (згідно із законодавством, це право користувача мисливських угідь) та буде направлено прохання в обласне управління лісового і мисливського господарства про вилучення у них посвідчення мисливця. Якщо порушник не є мисливцем – в дозвільну систему буде направлено прохання про вилучення у даного громадянина дозволу на носіння та зберігання зброї взагалі. Також нагадуємо, що згідно із Статутом членські внески потрібно сплатити до 1 червня поточного року, члени товариства, які без поважних причин вчасно не сплатили внески, будуть виключені із товариства та буде розглядатись питання чи дозволяти таким мисливцям полювати в наших угіддях.

ТОВ «Сапсан-Семенівка» прохає: шановні громадяни, будь ласка, будьте справжніми мисливцями та порядними людьми, не порушуйте законодавство!

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # Влад 02.03.2018, 15:51
Члени товариства,які без поважних причин вчасно не сплатили внески будуть виключені із товариства,і на загальних підставах можуть бути прийняті знову.До речі в Законі України Про мисливське господарство ст.14.Документи на право полювання. про членські внески несказано нічого. Не лякайте людей,а навпаки заохочуйте.Бажаю успіху! ;-)