b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_sapsan_Ohota.jpg

Відповідно до вимог Закону України «Про мисливське господарство та полювання» та наказу №7 від 7.07.2020 року, виданого користувачем мисливських угідь (ТОВ «Сапсан-Семенівка», наказ погоджено начальником Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства і Департаментом екології та природних ресурсів), 8 серпня 2020 року о 16:00 год. розпочинається полювання на пернату дичину та триватиме до 27 грудня 2020 року.

Днями полювання є: субота, неділя та середа.

Денна норма добування пернатої дичини одним мисливцем: гуси – 2, качки – 5, лиски – 6, кулики – 10, голуби – 10, перепілки – 10.

Полювання дозволяється на всій території мисливських угідь ТОВ «Сапсан-Семенівка», за виключенням територій та об’єктів природно-заповідного фонду та ділянок відтворення і відпочинку дичини, а саме: Худоліївський та Гробівський лісові масиви, озеро Судевське біля с. Худоліївка, Гаївське, Новокалкаївське та Тукалівське болота, «Солоне» та « Гракове» біля с. Оболонь, «Лубкове» біля с. Очеретувате, «Острів» у Веселому Подолі, «Дубове» біля с. Бакумівка, та 200-метрова зона навколо населених пунктів та окремо розташованих будівель де можливе перебування людей.

Відтворювальною ділянкою для дичини також вважається НПП «Нижньосульський», який створений на території заказника «Сулинський» в межах установлених охороною НПП межових знаків встановленого зразка згідно відповідних законодавчих державних документів.

Кожний мисливець повинен мати такі документи: посвідчення мисливця та контрольна картка обліку добутої дичини та порушень правил полювання на 2020 рік з відміткою про сплату державного мита, відстрілочна картка, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю, за наявності мисливської собаки – паспорт на неї.

Відстрілочні картки будуть реалізовуватись штатними працівниками ТОВ «Сапсан-Семенівка» на єгерських пунктах в с. Погребняки, Наріжжя, Вереміївка, Веселий Поділ, с-щі Семенівка.

Спільно з райвідділом МВС, екологічною, природоохоронною службами та державними уповноваженими в галузі ведення мисливського господарства з єгерською службою району будуть створені рейдові групи по охороні державного мисливського фонду та підтримання дисципліни і порядку в мисливських угіддях під час відкриття та проведення полювання.

Від мисливців вимагається суворо дотримуватись правил полювання, техніки безпеки при використанні вогнепальної зброї та боєприпасів, пожежної безпеки та ветеринарно-санітарних вимог у мисливських угіддях.

Забороняється в’їзд у лісові масиви всіх видів транспорту, розкладання багать, спалювання сухої рослинності на луках, болотах та лісосмугах, вживання спиртних напоїв.

Адміністрація ТОВ «Сапсан-Семенівка»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!