b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_73808.jpg

Нарешті настав час насолоджуватися гарною погодою. Разом із теплом активно запускається програма лояльності ПСП «Дружба» та «Асоціації Кластер «Меди Межиріччя» для жителів Семенівщини та гостей.

Дана програма має на меті забезпечити наших клієнтів продукцією, яка у певний час користується найбільшим попитом. На нашому овочевому ринку ви зможете придбати за доступними цінами овочі, вирощені власноруч на екологічно чистій території Полтавського краю. У рамках програми за участі партнерів Асоціації буде реалізовуватися так званий «Товар тижня». Це продукція, яка буде потрібна кожному покупцеві. Окрім цього, придбавши продукцію на певну суму (про ліміт суми буде повідомлено згодом) ви автоматично візьмете участь у бонусній акції.

Бонус включатиме подарунок, а чек візьме участь у розіграші гарних і необхідних призів.

Крім того, запрошуємо провести відпочинок на новому літньому майданчику, що знаходиться на площі біля кафе «Гармонія» за адресою: вул. Незалежності, 42.

Затишна атмосфера, ввічливий персонал та гарні акції неабияк здивують вас. Саме тут ви матимете можливість спробувати різні страви на грилі, втамувати спрагу, скуштувати смачне морозиво. Любителям незвичайного і екзотичного пропонуємо роли власного виробництва, а також в асортименті літнього меню – картопля фрі, хот-доги на будь-який смак та гаманець.

Для постійних клієнтів і залежно від суми покупки обіцяємо приємні сюрпризи та знижки. Завітайте, будемо раді кожному!!!

Координаційний центр «Меди Межиріччя»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!