b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_pasika_stik.jpg

Мед, звісно, продукт смачний і дуже корисний, але липкий. Людину, яка вживала мед необережно, можна легко помітити: в радіусі 2-х метрів усі речі стають липкими.

З іншого боку, як його вживати обережно, адже достатньо навіть найменшої крапельки, щоб зіпсувати річ. Насправді, це зовсім нескладно, потрібно всього-на-всього використовувати фасований мед.

Звичайна порція меду зовсім невелика, і її цілком достатньо, щоб забезпечити організм необхідними елементами, навіть зупинити запальні процеси. Безумовно, мед є найкращим замінником цукру. Порційний мед тим і хороший, що його рівно стільки, скільки потрібно для одноразового насичення організму корисними речовинами.

Мед у стіках – ідеальне доповнення до сніданку, обіду, вечері для туристів та любителів далеких подорожей. У чай чи каву, у просту воду чи на тости – порціонний мед урятує вас від голоду. Якщо ви вирушаєте у відрядження чи подорожуєте з діточками, необхідно забезпечити наявність даного продукту у вашій торбинці.

ТМ «Меди Межиріччя» разом із ТОВ «Альянс Стік» запускає серію фасованої продукції меду і крем-меду у стіках вагою 20 г. Дуже скоро кожен із вас зможе скуштувати і насолодитися новою упаковкою і формою.

Переваги фасованої медової продукції у стіках:

  1. Мед у стіках зручний для подорожей. Коли ви подорожуєте чи знаходитесь у дорозі, декілька стіків із медом, додані в чай чи каву, швидко нададуть вам сили та енергії.
  2. Після тренувань організм потребує енергії. Дані медові стіки стануть чудовим рішенням для задоволення даних потреб. Просто відкрийте і насолоджуйтесь.
  3. Під час обіду і дорослі, і діти можуть насолодитися даним продуктом, легко і зручно відкривши і виливши його на фрукти чи йогурт, водночас забезпечивши себе корисним десертом.
  4. При роботі за комп’ютером мед дає додатковий заряд енергії, необхідний для розумової діяльності. Стіки дають змогу залишати робоче місце у цілковитому порядку.
  5. Коли ви намагаєтесь схуднути, медові стіки зручні при нападі голоду, ви швидко відкриваєте даний продукт, і ваша фігура не страждає!

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!