384019578.jpg

Три чверті українців негативно ставляться до Путіна.
Більшість громадян України позитивно ставляться до Олександра Лукашенка, який організував переговори президентів України та РФ, Барака Обами та Ангели Меркель. Згідно з результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", 62% громадян позитивно ставляться президента Білорусі, 54%  – до президента США, а 51% – до канцлера Німеччини. Крім того, у 45% опитаних заявили, що моють позитивне ставлення  до Броніслава Комаровського, 39% – до Жозе Мануеля Баррозу, 36% – до Далі Грібаускайте, 16% – до Володимира Путіна.

Очікувано, що рейтинг негативного ставлення очолює Путін - 75%. 32% опитаних негативно ставляться до Меркель, 31% – до Обами, 26% – до Лукашенка, 25% – до Назарбаєва. Варто зауважити, що українці дуже толерантні у ставленні до громадян інших країн. При цьому, ставлення до них набагато краще, ніж до лідерів цих же країн. Найбільш позитивно українці ставляться до білорусів (53% – однозначно позитивно; 41% – швидше позитивно), найгірше – до росіян (39% – однозначно позитивно; 33% – швидше позитивно). Загалом близько 90% опитаних позитивно ставляться до європейців, поляків, литовців, німців, французів, близько 80% – до американців, близько 70% – до росіян. 
Джерело: http://tsn.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Рибак 23.09.2014, 18:21
Ну і хто ж це опитував? А писав в такому стилі хто?
додайте проценти негативного ставлення до президентів - 189%. від такої інформації хочеться поскакать і подудіть в трембіту!