Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/gas.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/gas.jpg'
gas.jpg

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Угорський оператор ГТС FGSZ повідомив, що тимчасово призупинив поставки газу в Україну через суттєве збільшення попиту на внутрішньому ринку, передає УНН з посиланням на прес-службу компанії.

Як зазначається, FGSZ припинив постачання газу в Україну в другій половині дня 25 вересня 2014 року на невизначений термін.

"Причиною зупинки була отримана інформація від користувачів системи, що від 26 вересня 2014 і надалі значно зростає попит на внутрішньому ринку", - йдеться у повідомленні.

У компанії повідомили, що для гарантування безпеки постачання і збереження балансу внутрішнього споживання, планується змінити мережу трубопроводів у місті Берегдароц, які використовуються для реверсу в Україну, на внутрішній напрям.

Як повідомлялося, після запуску у промислову експлуатацію газогону "Вояни-Ужгород",в Україну зі Словвачини розпочалися реверсні поставки газу. За словами Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, завдяки відкриттю реверсу зі Словаччини і можливістю придбавати газ у Європі, відбулося заміщення 40% газу, який раніше Україна купували в російської компанії „Газпром“.

Нагадаємо, реверс газу в Україну до цього здійснювався з Польщі, Угорщини і Словаччини.

У той же час у РФ почали знижувати поставки газу ряду європейских країн. Україна звинуватила Росію у спробі зірвати реверсні поставки газу із Європи. 

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Рибак 26.09.2014, 16:57
Путін пригрозив, от і призупинили реверс! Нах... триндіть?!