b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_lukashenko7.jpg

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Білорусь готова направити в Україну миротворчі війська. Про це заявив Президент країни Олександр Лукашенко в інтерв'ю "Євроньюз", передає УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

"Якщо треба, а це для мене дуже небезпечна і страшна річ, якщо є недовіра Росії до Заходу і Заходу до Росії, Америки до Росії і Росії до Америки, і є недовіра сторін конфлікту, то я готовий був би використовувати і свої збройні сили для того, щоб розвести ці сторони", – відзначив Лукашенко.

Нагадаємо, 19 вересня учасники тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на Сході України ухвалили Меморандум про виконання положень Мінського протоколу від 5 вересня щодо кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану президента України Петра Порошенка та ініціатив президента Росії Володимира Путіна. 

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Дульсинея 03.10.2014, 08:47
Оце же "міжнародний гравець"!Він що?Картоплі об"ївся!Куди ти лізеш?Чи вони там всі щось нюхають? :o
# Злидня 03.10.2014, 08:50
Та підожди ще!!!Зараз ще молдова активізується!Будуть готові направити на донбасс елітний спецназ циган :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: На конях :D :D :D :D :D :D :D :D :D