gricenko.jpg

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Військова прокуратура перевірить причетність екс-міністра оборони Анатолія Гриценка до незаконних операцій із землею Міноборони. Про це з посиланням на лист військового прокурора Анатолія Матіоса йдеться в сюжеті телеканалу 1+1, передає УНН.

Як зазначається у сюжеті, Анатолій Гриценко допустив незаконне відчуження понад 100 гектарів землі в Києві.

Ці ж дані в своїй публікації підтверджує і сайт "Цензор.нет". За даними інтернет-видання, в 2006 році Гриценко дозволив передачу більше 117 га землі квартирно-експлуатаційної частини Київського військового округу та військової частини приватної компанії. Як з'ясувалося, по підпису міністра забудовнику віддали не тільки землю, а й вісім житлових будинків разом з котельнею.

"Надалі ця земельна ділянка була незаконно передана у власність"Жилстройсервис", - констатує заступник генерального прокурора, головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Спроби оскаржити це рішення ще в 2011 році закінчилися нічим - суд правоохоронців не підтримав. Зараз відомство вимагає від суду переглянути тодішнє рішення.

Крім Гриценка, Генеральна прокуратура перевіряє діяльність колишніх міністрів оборони Кузьмука, Шкідченко, Марчука, Єханурова, Іващенко, Саламатіна, Єжеля і Лебедєва.

Нагадаємо, що раніше ЗМІ звинуватили Гриценка у незаконному відчуженні Дніпропетровського військового госпіталю. В сюжеті 5 каналу "з'явилася інформація про те, що проданий в 2007 р. Дніпропетровський військовий госпіталь опинився в руках російського державного банку ВТБ. За даними телеканалу, в 2007 р., під час перебування на посаді міністра оборони Анатолія Гриценка, госпіталь був проданий за сумнівними схемами.

"Ми піднімали питання Дніпропетровського військового госпіталю, який, як ви знаєте, в 2007 році, з якимись махінаціями був проданий приватній структурі, яка заклала госпіталь, який належить Міноборони, російському банку ВТБ. Сьогодні, по суті, госпіталь, в якому лікують наших хлопців, належить країні-окупанту", - заявила в сюжеті уповноважений Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Саня 13.10.2014, 15:23
ГЫГЫГЫЫГЫ.И этого "мочат"Террариум :lol: :lol: :lol: Вот это "свидомые" жгут!!!А были ж вместе!Не перестану цитировать Егора из "Калины красной": -А как к столу, так губа винтом!!!