b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_milan.jpg

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. У Мілані завершилась зустріч Президента України Петра Порошенка з низкою світових лідерів, передає кореспондент УНН.

На зустрічі були присутні президент РФ В.Путін, міністр закордонних справ РФ С.Лавров, канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Франції Ф.Олланд, очільник уряду Великобританії Д.Кемерон, голова Євроради Г-В..Ромпей голова Єврокомісії Ж.-М.Баррозу, очільник уряду Італії М.Ренці та високий представник з питань розширення та політики безпеки ЄС Ф.Могерині.

Також у зустрічі взяв участь очільник МЗС України П.Клімкін.

Відомо, що під час багатосторонніх переговорів лідери країн мали обговорити ситуацію в Україні та шляхи її врегулювання.

Як повідомляв УНН, у четвер П.Порошенко в Мілані зустрівся з Президентом Європейської Ради Германом ван Ромпеєм та Головою Європейської Комісії Жозе-Мануелем Баррозу. Крім того поспілкувався з канцлером Німеччини Ангелою Меркель та прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці та президентом Дж.Наполітано. Всі вони висловили підтримку Україні, закликали дотримуватися Мінських домовленостей, скасувати проведення виборів на Донбасі, повністю припинити бойові дії на сході України та звільнити полонених.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Саня 17.10.2014, 09:01
Я понимаю, что встреча серъезная, но глядя на фото приходит на ум :lol: : "Против знатоков нашего клуба играет владимир из москвы...Внимание вопрос!" :D :D :D :D :D