ES1.jpg

З 1 вересня в повному обсязі вступила в силу дія Угоди про асоціацію між Євросоюзом та Україною.

 "Вітаю всіх українців з новою віхою нашого шляху в ЄС. Сьогодні в повному обсязі набуває чинності Угода про асоціацію між Україною та ЄС. Це надзвичайно важливий етап двосторонніх відносин", - написав прем'єр-міністр Володимир Гройсман в Facebook. 

"Однак, вже більше півтора року діє економічна частина Угоди - щодо зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом. Радий відзначити, що за цей час ЄС став головним торговельним партнером нашої країни , - зазначив Гройсман.

Прем'єр заявив, що зараз торгівля з країнами Євросоюзу становить 41,1% від загального обсягу зовнішньої торгівлі товарами, а за перше півріччя 2017 року експорт товарів і послуг в ЄС зріс на 22,8% в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року і склав $ 9, 4 млрд.Нагадаємо, Рада ЄС затвердила Угоду про асоціацію з Україною та ЄС 11 липня, таким чином Європейський Союз остаточно завершив ратифікацію Угоди. 

Джерело: http://www.pravda.com.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Рибак 02.09.2017, 06:22
угода про асоціацію це ще не асоція, тобто об`єднання. Ми хочемо в гейропу - вони не проти, хотіть!. Це як: я хочу бути багатим як Вальцман, жити як він, Петя ти не проти?, тоді підпиши угоду що я хочу с тобою об`єднатися - та не вопрос!!! Уря, я став багатий!!! Дибіли бл...ь! :D :D :D