medicine.jpg

Медичну реформу будуть впроваджувати в кілька етапів. Про це розповів журналістам заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк, повідомляє Громадське. «Поетапно будемо робити реформу. Не будемо робити великий вибух. Первинна допомога, потім вторинна, потім ліки. Будемо вчити, тренувати. За три роки всі адаптуються», - сказав він.

Читайте також Порошенко заявив, що днями буде представлено кардинальну реформу сільської медицини За його словами, до зими планується пройти повний цикл і забезпечити реформу з фінансової точки зору. «Якщо ми з 1 січня не почнемо реформу фінансово - немає сенсу її починати загалом», - зазначив він. Ковтонюк підкреслив, що багато поправок комітету з охорони здоров'я було враховано, і тепер законопроект готовий до голосування. «Ми маємо готовий до другого читання законопроект, формальності всі дотримані. Юридично ми забезпечені. Документ підписано заступником голови комітету. Те саме стосується законопроекту 6604, який забезпечує зміни до бюджету щодо реформи», - додав він.
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Вічно молода подружка очільників 05.09.2017, 09:37
Ну все, нам капець....
# мішель 05.09.2017, 10:24
Та не панікуй....МИ загартовані....Голодом морили...в таборах гноїли ...в СИБІР висилали...без з/п жили і палили і стріляли...а МИ ЖИВЕМ.... :-*
# Oleg 05.09.2017, 12:25
Mішіко,по твоїй фізіономії видно як тебе голодом морили і в конслагері гноїли.Ти краще подивись що зараз твориться.26 років тому населення було 52 млн.,а зараз 32 і то в основному пенсіонери і інше не трудоспособне населення.В Польщі більше 5млн,в кацапостані стільки ж,Испания,Португалія.Германі.О н кошеча подружка теж хоче заміж вийти у Французію. :lol:
# мішель 05.09.2017, 13:43
НА мене не дєйствує,та й на тебе теж |-) Я за народ в цілому....Приїдуть ,не переживай..грошей зароблять і приїдуть...на світ подивляться,на нормальних людей,ума -розуму наберуться.А нам ,тим хто тут залишиться,треба зберегти цю дераву,що б було куди повертатись... ;-)
# мішель 05.09.2017, 10:31
Цитую Вічно молода подружка очільників:
Ну все, нам капець....

Який там капець....Трави у нас хватає...бабок з дедками віщунів і костоправів теж.та плюс в інет залізеш - сама себе вилікуєш |-)