b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_081.jpg

Президент України Петро Порошенко заявив, що на сьогодні головною загрозою з боку Росії залишається військова, оскільки є все більше доказів підготовки Кремля до великої війни.

Про це він заявив у четвер, 7 вересня, під час виступу у Верховній Раді України, повідомляє УНІАН.

За словами Порошенка, поки нема ніяких ознак того, щоб Москва готова була відступити з Донбасу і піти з Криму.

"А ось доказів її підготовки до наступальної війни континентального масштабу все більше", - підкреслив президент.

Разом з тим, під час щорічного послання до українського парламенту про внутрішнє і зовнішнє становище країни Порошенко заявив про необхідність дати "друге дихання" боротьбі з корупцією в Україні.

Крім того, він застеріг Верховну Раду України від спроби змінити закони, прийняті для отримання безвізового режиму з Євросоюзом.

"Хочу застерегти окремих народних обранців від намірів ревізувати ті закони, які стали основою для прийняття нашими партнерами рішення про надання безвізового режиму. Будь то спроби скасувати або зробити непублічним електронне декларування, або спроби підчистити антидискримінаційні поправки в Трудовий кодекс, або зменшення повноважень НАБУ або НАПК", - сказав Порошенко.

Він уточнив, що такі ініціативи буде відразу ветувати.

Нагадаємо, "Апостроф" раніше повідомляв, що в своєму посланні Петро Порошенко приділить багато уваги питанням ЄС і реформ в Україні.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!