383942655.jpg

Події на українсько-польському кордоні, епіцентром яких став екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, могли спонсоруватися олігархом Ігорем Коломойським.

Про це дізнався "Апостроф" з власних джерел.

Відзначається, що Коломойський, за чутками, міг навіть спонсорувати підкуп керівництва прикордонників і силовиків, щоб ті не виявляли активності у протидії прориву кордону.

Зокрема, нардеп від БПП Максим Курячий сказав, що військова прокуратура має перевірити правомірність дій прикордонників і можливий незаконне фінансовий вплив на них.

У свою чергу, нардеп Віктор Чумак не спростував, але і не підтвердив інформацію про співпрацю Саакашвілі з Коломойським.

"Мене не цікавить, хто спонсорує Саакашвілі. Я не співпрацюю з ним в політичному сенсі, тому мені все одно. Про це нехай виборці партії "Рух нових сил" думають", - зазначив він.

Крім цього, кажуть джерела "Апострофа", інший український олігарх Дмитро Фірташ також із задоволенням спостерігав за проривом Саакашвілі в Україну, сприйнявши це як "приниження невдячного Петра Порошенка".

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Саакашвілі готує новий "прорив", в Порошенка розгублені: хто допоміг політику потрапити до України".

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!