384014923.jpg

У середу, 20 вересня, президент Ірану Хасан Роухані закликав президента США Дональда Трампа вибачитися за слова про Іран і ядерну угоду, сказану напередодні.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

На думку президента Ірану, "абсурдні і повні ненависті" заяви Дональда Трампа перед членами Генасамблеї ООН нашкодили ядерної угоді, яку підписали два роки тому.

"Було б дуже шкода, якщо ці домовленості будуть зруйновані злочинним новачком в світі світової політики", - зазначив Роухані відображаючи таким чином то, як Трамп напередодні назвав Іран "економічно спустошеним злочинним режимом".

Напередодні, президент США зазначив, кажучи про ядерну угоду з Іраном, що його країна не може "дотримуватися угоди, якщо вона надає прикриття для розвитку ядерної програми".

Роухані, зі свого боку, виключив нові переговори щодо ядерної угоді з адміністрацією президента Трампа, оскільки, на його думку, "розмова з таким урядом була би марною тратою часу".

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 16 вересня, в Ірані заявили, що створили одну з найпотужніших неядерних бомб в світі, яка важить близько 10 тонн.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!