b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_pisockiy.jpg

Перший заступник голови ПОДА продемонстрував документ, де вказано, що на момент огляду голова Лубенської РДА Тетяна Качаненко була твереза

Перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький спростував поширену нардепом Мосійчуком інформацію про начебто затримання голови Лубенської РДА Тетяни Качаненко за кермом у нетверезому стані. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні ведеться інформаційна атака на адресу голови Лубенської РДА Тетяну Качаненко. Її звинувачують у тому, що вона керувала автомобілем у нібито нетверезому стані.

З усією відповідальністю заявляю, якщо це буде доведено, і вона дійсно винна, то понесе відповідальність і належне покарання. Перед законом всі рівні. Але вже на сьогодні ми маємо негативні результати перевірки на концентрацію алкоголю в диханні, тобто «0». Чекаємо висновки по крові.

Розумію, за всім цим стоять представники Радикальної партії, які постійно намагаються заплямувати владу, провести якісь провокації проти неї, які їм ніколи не вдається довести до кінця, оскільки всі «висмоктані з пальця». Жодна їхня гучна заява не підтверджується. І це чергова ганебна спроба партії створити певну політичну кризу.

Я б порекомендував Ігорю Мосійчуку слідкувати за своїми депутатами, які дійсно їздять за кермом нетверезими — починаючи від п’яного кермування і закінчуючи вбивством членів інших партій.

Тому звертаюся до всіх журналістів та закликаю бути об’єктивними, не дискредитувати себе, підхоплюючи інформаційні вкиди горе-політиків.

Як доказ, Андрій Пісоцький продемонстрував медичний висновок із Хорольської ЦРЛ, де сказано, що на момент огляду Тетяни Качаненко (18:55) вона була твереза.

UPD. Голова Лубенської РДА розповіла, що була того дня твереза, а її зупинка — була провокацією. Тетяна Качаненко повідомила «Полтавщині» наступне:

— Я поверталася на своєму власному автомобілі «Nissan Note» із Лубен до Хоролу, де мешкаю. На виїзді я побачила в дзеркало заднього виду, що за мною повільно їде поліцейський автомобіль. Через деякий час вони увімкнули сирену, наблизились до мене і наказали зупинитися. Я виконала вимогу. Вони підійшли, самі відкрили двері і потребували документи. Я запитала про підставу. Відповіли, що я розмовляла по телефону. Тут я зрозуміла, що це підстава, адже на останній сесії представники РПЛ хотіли щось «розхитати», але інші фракції не дали їм цього. Я дала документи, вони висмикнули їх і не віддавали. Потім один із поліцейських комусь зателефонував. Після цього сказав, що відчуває від мене запах алкоголю. Я сказала, що твереза і відмовилася проходити експертизу. Тут передзвонив один із лікарів Лубенської ЦРЛ і попередив, щоб я туди не їхала, адже там все готове, щоб оголосити, що я нетвереза, адже головлікар там — із РПЛ. Поліцейські, прізвище одного було Блоха, сказали, щоб я когось викликала і поїхала в лікарню, бо я начебто п’яна, тому сама не можу керувати. Я викликала сина і він відвіз мене в Хорольську ЦРЛ. Там я здала кров. Окремі зразки відправили в Полтаву. Завтра будуть результати. Вважаю, що після цього стане зрозуміло, що це була провокація.

Джерело: http://poltava.to

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Логопед_Парубія 22.09.2017, 18:04
Хто його знає...Може і забухана була...Там далі вже пішло, звинувачують її у наркоторговлі разом з її водієм |-)