383806918.jpg

Президент Росії Володимир Путін загнаний в кут, а ціна його агресії проти України буде страшною для Москви.

Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський в інтерв'ю "Апострофу".

У разі повномасштабної російської агресії в Україні, США вже в перший години піде на ряд жорстких контрзаходів, вважає він.

"Уже через кілька годин після початку цієї агресії, Україні буде надано оборонну летальну зброю, зокрема протитанкові ракети Javelin, які зроблять ціну агресії дуже високою. Але це не найстрашніший наслідок для Москви. США, не чекаючи європейської реакції, підуть на відключення російських банків від системи SWIFT і так далі", - підкреслив Піонтковський.

Він також спрогнозував, що Путін настільки намагається уникнути санкцій проти свого оточення, що навіть в разі прийняття закону про "реінтеграції Донбасу" буде намагатись виглядати "миролюбцем".

Разом з тим, Піонтковський допускає, що президент Росії може піти на ескалацію конфлікту, але успіху вона йому не принесе.

"З іншого боку, Путін загнаний в кут, і я не виключаю, що він може піти на ескалацію. Але, як ми вже обговорили, вона йому нічого не принесе. Більш розумні люди встигнуть його схопити за руки. Звичайно ж, агресія не виключена , але я думаю, що до Києва він не дійде", - заявив політолог.

Детальніше про ситуацію в оточенні Володимира Путіна, а також про загрозу втрати ним трильйона доларів читайте в інтерв'ю Андрія Піонтковського "Апострофу" "Над Путіним завис меч, в найближчі дні буде пропозиція по Донбасу".

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!