b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_manafort.jpg

Розслідування ФБР стосовно колишнього глави виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта включає фінансові трансакції пов'язаним з ним офшорним компаніям на суму понад 3 млн дол в 2012-2013 роках, коли Манафорт працював на "Партію регіонів".

Про це пише Buzzfeed.

Так, американських правоохоронців цікавить, допомагав Манафорт відмивати гроші режиму Віктора Януковича. Однак на даний момент невідомо, висунуті чи будуть висуватися звинувачення на адресу екс-глави виборчого штабу Трампа. Представники Манафорта не коментують дану інформацію, але раніше спростовували таку інформацію в ЗМІ.

Зокрема, в 2012-2013 роках пов'язані з Манафортом кампанії зробили 13 фінансових трансакцій в США. Джерела в правоохоронних органах говорять, що компанії відправляли кошти в доларах без пояснення того, для чого будуть використовуватися ці гроші.

омпанії в країнах, де проводилися дані фінансові операції, зокрема Кіпр і Сент-Вінсент і Гренадіни, мають репутацію таких, які замішані у відмиванні грошей.

Також наголошується, що походження грошей було приховано за допомогою "нашарування" безлічі компаній.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно ЗМІ розповіли про тісні фінансові зв'язки Підлог Манафорта з близьким до Володимира Путіна російським олігархом.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!