nevzorov.jpg

Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров вважає, що у ватажка бойовиків самопроголошеної ДНР Олександра Захарченко і ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького немає майбутнього.

Таку думку російський журналіст озвучив в ефірі програми "Невзоровська середа" на радіостанції "Ехо Москви".

"У ДНР і ЛНР справи, на щастя, зовсім погані. Ось, що стосується безпосередньо Лугандона, то він розвалюється і не випадково міністр внутрішніх справ якось боязко почав блеяти про те, що Луганська Народна Республіка готова повернутися до складу України. Ну, у цього є 2 причини. По-перше, те, що дуже скоро Україна повинна отримати "Джавеліни". Ви знаєте, що це таке, це нещадна штука, від якої немає порятунку. І цілком зрозуміло, що в танках, які не в змозі протистояти ... Ну, в Росії немає системи, яка могла б змагатися з цією зброєю. Зрозуміло, що в танках будуть горіти не алкоголіки Донбасу, яких там уже навіть немає, а будуть горіти нещасні російські солдатики строковики і контрактники, і нафіга це треба? За що їм згоряти? За те , щоб голови ЛНР могли пиляти нерухомість на території Луганська? Могли б направляти 20-тонні фури з контрафактними сигаретами один одному, вбивати? .. тобто зрозуміло, що вже історія настільки подрібнювалася, що ніякого подальшого інтересу не представляє", - сказав Невзоров.

"Уже, як би, політика тут закінчилася, ми бачимо, що в сусідній державі, так само могутньому як ЛНР, там вже почалася продразверстка і божевільний Захарченко вимагає, щоб у населення вилучали б надлишки продовольства, щоб вони здавали вирощені на маленьких огородиках врожаї, тому що там, ймовірно, настала цілковита дупа. Ну і плюс абсолютною реальністю легко прораховуваною стало введення миротворців. А це 2 американські дивізії, які абсолютно, наскільки я розумію, не схильні сентиментальничати з приводу російського світу і які досить швидко і легко наведуть там порядок, оскільки це, адже, навіть ... Це навіть не Зімбабве", - зазначив журналіст.

На думку Невзорова, для ватажків ДНР/ЛНР "скінчиться все дуже швидко і просто".

"Тим, що ці хлопці попросять блондинку в панчохах, ящик горілки, літак і відбудуть геть, кинувши всю цю нездійснену ...", - сказав він, додавши, що в Росію їм дорога закрита.

На згадку журналісткою Зімбабве Невзоров зазначив.

"Ну, Зімбабве на той час ... Так, до речі кажучи, я думаю, вони цілком можуть бути там затребувані, правда, у них дуже багато часу піде на пересадку шкіри і взагалі, я б сказав, пластичне маскування. Але і у першого, і у другого, в загальному, для цього практично все підготовлено вже, як я знаю".

Детальніше про плановану спецоперації Кремля на Донбасі читайте в матеріалі Дмитра Тимчука для "Апострофа": "Кремль може прибрати ватажків ДНР-ЛНР з однією метою - Тимчук".

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!