b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_mamai11.jpg

Члени міськвиконкому одностайно проголосували за виділення безкоштовних квартир для полтавських суддів

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради. Серед інших питань розглянули затвердження протоколу засідання громадської комісії з житлових питань.

Згідно із цим протоколом, місто безкоштовно віддає у користування 24 квартири мешканцям міста. Серед щасливчиків нових осель — 6 полтавських судів:

  • суддя Октябрського райсуду Полтави Чуванова Алла Михайлівна (службова 3-кімнатна квартира жилою площею 45,7 м²);
  • суддя Октябрського райсуду Полтави Кулешова Лариса Віталіївна службова 1-кімнатна квартира жилою площею 17,3 м²);
  • суддя Октябрського райсуду Полтави Шевська Олена Іванівна (службова 1-кімнатна квартира жилою площею 15,7 м²);
  • суддя Апеляційного суду Полтавської області Лобов Олександр Анатолійович (службова 1-кімнатна квартира жилою площею 15,8 м²);
  • суддя Апеляційного суду Полтавської області Хіль Лариса Миколаївна (службова 1-кімнатна квартира жилою площею 15,1 м²);
  • суддя Апеляційного суду Полтавської області Костенко Володимир Григорович (службова 1-кімнатна квартира жилою площею 16,2 м²).

На засіданні виконкому Олександр Мамай прокоментував нашу попередню публікацію:

— Дуже прикро, що інтернет-видання не опублікувало, що це судді-переселенці із зони АТО. Суддя живе 3 роки на орендованій квартирі — це дуже погано, а журналісти публікують лише те, що їм потрібно.

Олександр Мамай також, пояснив, що кожного разу, коли суддям виділяють службову квартиру, він з начальником управління майном комунальної власності міста Наталією Курнаковою, перевіряє всі документи про власність судді. За його словами, просто так квартири наліво і направо, не даються.

Це, та інші питання, члени виконкому підтримали одноголосно.

Зазначимо, що за даними Департаменту соціального захисту населення Полтавської ОДА, станом на кінець 2016 року у Полтаві було зареєстровано більше 12 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Тому важко не погодитися з тим, що судді — щасливі люди. Серед такої кількості переселенців у місті, отримали квартири лише вони.

Джерело: https://poltava.to

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!