tramp.jpg

США офіційно визнали Росію, Китай, КНДР, Іран, ІДІЛ і Аль-Каїду головними загрозами для безпеки США.

Про це йдеться в оновленій стратегії національної безпеки США, яку підписав президент США Дональд Трамп.

"За допомогою модернізованих форм підривної тактики Росія втручається у внутрішні політичні справи країн у всьому світі", - йдеться в документі.

"Росія використовує інформаційні операції в рамках своїх наступальних кіберзусиль, щоб впливати на громадську думку в усьому світі. Її кампанії впливу поєднують таємні розвідувальні операції, фальшивих онлайн персонажів разом з державними засобами масової інформації, сторонніми посередниками і платними користувачами соціальних мереж або "тролями", - написано в стратегії нацбезпеки США.

Також журналісти Reuters написали про те, що бачили документ Державного департаменту США в якому зазначається, що Росія намагається підірвати авторитет США в Європі.

"Росія намагається послабити авторитет Америки щодо її зобов'язань перед Європою. З її вторгненнями в Грузію і Україну Росія продемонструвала готовність застосувати силу для боротьби з суверенітетом держав регіону", - йдеться в згаданому документі.

Раніше відомий російський політолог Андрій Піонтковський розповів в інтерв'ю "Апострофу" про те, що Трампа відсторонили від прийняття рішень по Україні.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!