b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_kreml.jpg

Колишній міністр оборони ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін) заявив, що українські війська почали масово стягуватися в зону проведення АТО на Донбасі.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте".

"Задум очевидний: вперед виборами в РФ - нанести масований (обмежений - на якомусь одному рівні, або по всьому фронту - тут можуть бути варіанти) удар на Донбасі, розгромити "регулярні корпусу" (доведені, зусиллями "кураторів", до досить жалюгідного стану і, до того ж, деморалізовані) і поставити Наногенія (президента РФ Володимира Путіна, - ред.) перед дилемою - поступитися, за традицією зробивши вигляд, що "нічого особливого не відбувається - ледачі донецькі шахтарі все самі здали і, взагалі, все це - внутрішня справа України", або "обмежено воювати", спробувавши врятувати республіки, пішовши на відкритий (або погано замаскований) пряме введення великих сил ЗС РФ", - вважає Гіркін.

Також він спрогнозував сценарій розвитку обох варіантів.

"У першому випадку, Донбас буде досить швидко захоплений і "зачищений". Що завдасть фінальний удар по жалюгідних залишків "патріотичного іміджу" Наногенія, серйозно загострить системна криза в РФ і стане етапом до чергового повторення сценарію Мілошевича", - зазначив екс-ватажок "ДНР".

"У другому - укри постараються закріпити результати початкового удару та "пірнуть в нову стадію ні до чого не зобов'язують їх "переговорів мінського формату". А РФ отримає черговий "цебер" ще більш жорстких санкцій. І "жабу продовжать повільно варити", - заявив Гіркін.

Він вважає, що у Кремлі вирішать робити все "на авось".

"Прогнозую, що кремлівські гноми будуть вести себе (аж до "години Х") у своїй традиційній манері - тобто, будуть сподіватися на "авось" і нічого не робити", - констатує Ігор Гіркін.Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Ігор Гіркін заявляв, що ЗСУ незабаром підуть на повернення захоплених бойовиками територій Донбасу.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!