b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_yacenuk_4a3fa.jpg

У парламентській коаліції вибухнув новий конфлікт навколо прийняття закону про реінтеграцію Донбасу, яке довелося відкласти.

Про це "Апострофу" стало відомо з власних джерел в парламенті.

"Президент зупинив це питання, тому що чомусь не хоче сваритися з Росією зараз, хоча комітет всі необхідні рішення прийняв. Всі розмови про небажання руйнувати процес обміну заручниками - це відмазки. Коли приймали законопроект щодо пролонгації "Мінська", то запобіжником був саме цей закон №7163, а зараз ми бачимо повне небажання команди президента приймати його в другому читанні", - неофіційно повідомив "Апострофу" співрозмовник в "Народному фронті".

При цьому інший депутата з НФ вважає, що затримка з прийняттям даного законопроекту може бути пов'язана з тиском на президента з боку країн Заходу.

"Це міг бути тиск на президента з боку міжнародних партнерів через неузгоджені позицій по Росії. Але закон дуже добре опрацьований, і "Народний фронт" був готовий голосувати за нього вже в цей четвер, а тепер через позицію президента він може взагалі "зависнути". Хоча якщо не приймуть зараз, це великим провалом не буде, так як закон три роки не брали. Але репутаційно нам потрібно показати силу", - повідало джерело.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Не хочуть сваритися з Росією": хто затягує закон по деокупації Донбасу.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!