lucenko.jpg

Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що "публічне зведення рахунків" між Генеральною прокуратурою і Національним антикорупційним бюро було помилкою.

Про це він заявив в інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє "Сегодня".

"Ми зустрілися з паном Ситником буквально на днях. Після його повернення з США ми провели обговорення ситуації і спільно прийшли до того, що було помилкою публічне зведення рахунків. Заяви НАБУ, що їм перешкоджають і інші речі, в тому числі, і з мого боку, дійсно, не розуміють ні українці, ні за кордоном. Навіть якщо хтось із нас і прав, це все одно завдає удар по всій правоохоронній системі", - сказав Луценко.

Також він заявив, що він наполягає на тому, що "потрібно за столом обговорювати проблеми і робити реальні кроки назустріч один одному".

"Поки я генпрокурор, я стверджую, навіть як колишній міністр внутрішніх справ, НАБУ потрібно для боротьби з високопоставленої злочинністю", - додав Луценко.

Як повідомляв "Апостроф", директор НАБУ заявив про пошкодження майна співробітників НАБУ при проведенні у них обшуків співробітниками ГПУ і СБУ.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!