b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_081.jpg

Грузинський телеканал "Руставі-2" опублікував нібито зобов'язання нинішнього президента України Петра Порошенка перед ФСБ РФ не брати участь в діяльності проти Росії, яка датована 2007 роком.

Про це повідомляється у сюжеті телеканалу.

"Я, громадянин України Порошенко Петро Олексійович 26.09.1965 р. р, у період перебування на території Російської Федерації зобов'язуюсь неухильно дотримуватися російське законодавство, не брати участь у діяльності, спрямованої проти інтересів РФ", - йдеться в опублікованому "Руставі-2" документі, який датований лютим 2007 року.

Дане зобов'язання було нібито дано після затримання Порошенко російськими прикордонниками під час його візиту до Санкт-Петербург, де проживають батьки дружини його старшого сина Олексія.

У свою чергу, українське видання "Страна" звертає увагу на деякий нестиковки в зазначених документах. Так, старший син Петра Порошенка Олексій познайомився з громадянкою РФ Юлією Аліхановою (вона дійсно із Санкт-Петербурга) під час навчання в міжнародній школі INSEAD в 2011-2012 роках. Тобто в 2007 році навряд чи вони могли бути знайомі, а чоловіком і дружиною вони стали тільки в 2013 році.

Також на матеріал телеканалу "Руставі-2" відреагувала і прес-служба Адміністрації Президента України.

"Оприлюднені так звані "документи" від імені Петра Порошенка є низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії Руставі-2 спецслужбою Росії.Найкрасномовніше про провал ФСБ свідчить факт, який легко перевірити. Олексій Порошенко одружився у Києві у вересні 2013 року, тому у старшого сина Петра Порошенка у 2007 році не було дружини", - зазначили у відомстві.Як повідомляв "Апостроф", раніше російський телеканал "Звезда" випустив фейкову новину про те, що кортеж президента України Петра Порошенка нібито збив мотоцикліста.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!