portnov.jpg

Ведуча телеканалу ZIK Наталія Влащенко звернула увагу, що до екс-заступника глави АПУ Андрія Портнова, який нещодавно виступив на її авторській програмі Hard Talk, з боку українських правоохоронців претензії відсутні.

Про це Влащенко заявила в інтерв'ю виданню "Українська правда".

"Андрій Портнов опублікував документи, де сказано, що Українська держава не має до нього жодних позовів та справ. Європейський суд постановив, що потрібно не тільки зняти санкції з Портнова, але і заплатити йому компенсацію", - сказала журналістка.

Вона зазначила, що запросити на ефір Портнова було її ініціативою.

 

"У програмі Портнов чітко сказав: він вважає, що в країні – війна, висловив позицію проти побиття майданівців. Сказав, що шкодує, що був в Адміністрації Януковича і так далі. Він сьогодні – прецедент. Зрештою, це дуже цікава доля чиновника часів Майдану, часів Януковича. Думаю, це важливо", - підкреслила Влащенко.

На питання про те, чому інтерв'ю з Портновим вийшло саме 22 січня – у річницю вбивств на Майдані, ведуча відповіла: "Інтерв'ю було записано раніше. Ми його поставили в графік, і те, що воно вийшло 22 січня, – просто накладка".

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, хто з українських політиків допоміг Віктору Януковичу втекти з країни.

Джерело: https://apostrophe.ua

 

 

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!