384035192.jpg

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман пояснює низькі позиції України в економічних рейтингах відсутністю протягом десятиліть необхідних змін і реформ.

Про це він сказав на спільному брифінгу з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.

“Є різноманітні рейтинги, де ми не є лідерами, на превеликий жаль. Про що це говорить? Це говорить про хронічну відсутність необхідних змін і реформ десятиліттями, що призвело до того, що ми, з одного боку, є чудовою європейською країною з прекрасними можливостями, а з іншого боку – відсутність необхідних змін, які треба було робити багато років тому, призвела до того, що ми маємо сьогодні”, – сказав він.

Гройсман уточнив, що вважає період з 2004 по 2014 рік періодом втрачених можливостей.

Він зазначив, що до 2014 року Україна прийшла ослабленою в результаті неефективної державної політики і неправильно визначених пріоритетів.

Прем’єр сказав, що вважає низькі економічні рейтинги України для себе викликом і завданням змінити ситуацію, змінити тренд, який склався в відношенні країни протягом багатьох років.

Він вважає спільним завданням влади прийняття необхідних рішень і їх якісну імплементацію для здійснення якісних змін у країні.

Гройсман висловив упевненість, що Україна зможе в майбутньому зайняти гідне місце в Європі і в світі.

Україна, піднявшись на 16 позицій, зайняла 150-е місце з 180 країн у світовому рейтингу економічної свободи, підготовленому The Heritage Foundation.

Джерело: https://news.finance.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Злидня 06.02.2018, 12:08
отмазка залізна,браво! :-*
# Oleg 06.02.2018, 12:55
Звісно що мішає поганому танцюристу.