383806918.jpg

Центральна виборча комісія Росії опублікувала декларацію президента Росії Володимира Путіна.

Згідно з даними, оприлюдненими ЦВК, російський гарант за шість років свого президентства заробив 38,5 мільйонів рублів, передає Українська правда.

Основними джерелами доходу Путіна, згідно з декларацією, стали президентська зарплата, військова пенсія і вклади в банках.

У документі вказується, що у російського президента є 13 рахунків в банках, загальна сума яких становить 13,8 мільйона рублів.

До того ж, Путіну належить квартира в Санкт-Петербурзі на 77 кв. метрів і гараж на 18 кв. метрів в місті на Неві.

Також глава Кремля має в розпорядженні декілька автомобілів. А саме: ГАЗ 21М (1960 року випуску), ГАЗ - 21М (1965 року випуску), ВАЗ-2121 "Нива" (2009 року випуску) та автомобільний причіп "Скіф" (1987 року випуску).

Крім того, в кармаане у російського президента є 230 акцій банку "Санкт-Петербург".

У графі "Зобов'язання майнового характеру" в безстроковому користуванні значиться і московська квартира на 153,7 кв. м.

У той же час, згідно з розслідування російського опозиціонера Олексія Навального, у Путіна також є новий дачний особняк, розташований на ділянці в майже 50 га на острові Лодочний недалеко від міста Виборг.

Як повідомляв "Апостроф", генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, де взяв гроші на відпочинок на Сейшелах. Виявляється, його син оплатив переліт. Саме цей факт вказано в деклараціях про доходи.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!