b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_1393844979-8316.jpg

Ігнорування лідерами Заходу перемоги Володимира Путіна на президентських виборах в Росії було обумовлено тим, що виборчий процес був несправжнім, і вибори не відповідали демократичним стандартам.

Про це повідомив екс-посол США в Україні, політичний аналітик Джон Гербст у коментарі агентству "Укрінформ".

"Деякі лідери привітали (Путіна - ред.), але їх не так вже й багато. Причина, чому інші не подзвонили, полягає в тому, що ці вибори не були справжніми", - сказав Гербст.

Він звернув увагу, що в дипломатичній практиці телефонні дзвінки з привітаннями з перемогою на виборах в основному здійснюються протягом доби після їх проведення.

Також американський дипломат вказала на проблеми в російській економіці, яке має Путін на початку нової каденції. Гербст зазначив, що в Росії не були здійснені економічні реформи, і більше того, їх навіть не планують проводити.

"Російська економіка має дуже низькі показники зростання, і зараз ми спостерігаємо період стагнації, застою. Це може тривати протягом певного часу", - каже екс-посол.

Він підкреслив, що економічна стагнація в РФ буде продовжуватися, поки не буде змінено нинішнє керівництво Кремля.

Щодо подальшої політики Росії щодо України, Гербст вважає, що останнім часом у Кремлі простежується позиція готовності йти на компроміси.

"Ми побачили цікаві публікації з цієї теми з боку російських експертних установ протягом останніх двох з половиною місяців. Чи призведе це до зміни в політиці - це вже окреме питання", - сказав дипломат.

Він додав, що в РФ посилюється розуміння того, що війна на Донбасі є безуспішним справою, і необхідно щось змінювати.

Докладніше про вибори президента РФ читайте в матеріалі "Апостроф": Після виборів Путіна залишилося два великі питання, Кремлю буде непросто - приватна розвідка США

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # Злидня 20.03.2018, 10:07
І ще один "виклик" для ВВП, наші мужі погрожують не визнати вибори в Раші |-) |-) |-)
-1 # Самсон 20.03.2018, 13:15
Росія не переживе цього "виклику". Те, що США та Німеччина не визнають результатів виборів, для Росії це тявкання моськи на слона. Коли ж Україна не визнає, то буде трагедією для них :lol: