b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_lukashenko7.jpg

Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час зустрічі з творчою молоддю в Мінську у вівторок, 20 березня, заявив, що не варто ненавидіти росіян, але в той же час потрібно бути з ними насторожі, не забуваючи про можливі підступи, які цілком реальні.

"Росіяни - це наші брати. Вони різні, бувають хороші і погані. Буває, і молоко не пускають, і цукор не дозволяють там продати, і нафту перекриють, і газ. Всяке буває. Я це все пережив. Так і ми ж не святі. На те є політики, щоб ми могли врегулювати ці питання. Але це не означає, що це наші вороги. Нам хто, перш за все, руку допомоги протягне? Росіяни. Неважливо, яка причина в основі цього буде лежати. Вони до сих пір бояться втратити Білорусь", - цитує Лукашенко Вelta.

За словами Лукашенка, у зв'язку з міжнародною ситуацією, яка склалася навколо Білорусі за останні роки, розслаблятися немає часу.

"Ви бачите: Америка, Захід зійшлися з Росією, в Україні війна, Прибалтика, не знаю, навіщо, розвиває свої збройні сили. І ми між ними - острівець стабільності. Якщо тільки хоч на хвилину розслабимося - відірвуть голову, і навіть не відчуємо" , - підкреслив президент.Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про значну активізацію НАТО біля кордонів і додав, що намагається побудувати з Росією спільну державу.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!