384036566.jpg

У Генеральній прокуратурі України (ГПУ) заявили, що в Закарпатській області затримали на хабарі в 200 тис. доларів керівника і заступника керівника Держгеокадастру.

Відповідне повідомлення на своїй сторінці в Twitter розмістила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"ГПУ спільно з УЗЕ НП (Управлінням захисту економіки Національної поліції, - ред.) затримали на хабарі в 200 тис. доларів керівника і заступника керівника Держгеокадастру України в Закарпатській області", - написала вона.

За словами Сарган, у даний час тривають першочергові слідчі дії. 

Згідно з інформацією, вказаною на сайті Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області, його очолює Світлана Мельничук.

Як уточнює "Українська правда", Мельничук заявила, що в Головному управлінні Держгеокадастру в області дійсно проходять обшуки, але сама вона не затримана і виконує свої обов'язки.

"У нас дійсно проходять слідчі дії, обшуки. Є інформація про ймовірне отримання хабара працівниками Держгеокадастру. Але ні мене, ні керівників - нікого не затримували. Це просто робочий процес, така процедура в зв'язку з наявною інформацією", - сказала Мельничук.

Вона підкреслила, що поки невідомо, хто саме вимагав хабар, але запевнила, що зацікавлена, щоб цю особу встановили і притягли до відповідальності.

"Тривають слідчі дії. І слідство доведе, хто винен в цій ситуації. А сума в 200 тис. доларів - це взагалі немислимо. Я в робочому кабінеті. Працюю", - сказала Мельничук.

Читайте також матеріал "Апострофа": Сірники за 500 грн і мільйони не в валізах: найсміливіші і хитрі схеми українських хабарників.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!