china11.jpg
Україна повинна збільшити експорт своїх товарів у Китай, зокрема сої і меду. Про це заявив генеральний секретар Китайської асоціації з розвитку підприємств за кордоном Хе Чженьвей у четвер у Херсоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У Китаї ми вже вирішили, що будемо збільшувати імпорт. І не тільки із США, а й з інших країн. Я вважаю, що це хороші шанси: треба Україні побільше свого експорту в Китай", - розповів Хе Чженьвей.

За його словами, наразі Китай щороку імпортує, наприклад, 95 млн тонн сої, у тому числі із Америки - 32 млн тонн. "А з України - зовсім дрібниця (експорт сої в Китай - ред.)", - наголосив Хе Чженьвей, зазначивши при цьому, що Україну знають у Китаї як потужного виробника якісної сої.

Читайте також: Третина українських експортерів й імпортерів отримали вигоду від асоціації з ЄС

Як зазначив генеральний секретар Китайської асоціації з розвитку підприємств за кордоном, Україна могла б успішно нарощувати експорт до Китаю також і свого меду. У Китаї люблять мед, а на Херсонщині, зокрема, виробляють хороший мед, підкреслив він.

Джерело: https://www.ukrinform.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

-1 # Oleg 02.06.2018, 02:56
Адамооріонорибак,вчи китайську,будеш в Китай мед і сою возить.Тільки дяді Сему страшно тебе туди посилать,можеш знову перефарбуваться начитавшись цитат Мао. :D :lol: