sby1.jpg

Служба безпеки України (СБУ) розкрила результати допиту народного депутата України Надії Савченко, яка підозрюється в підготовці терористичних актів і державного перевороту, на поліграфі.

Відповідний пост розміщено на сторінці відомства в Facebook.

Відзначається, що допит відбувся 11 квітня.

"За результатами проведеного дослідження комісією експертів надано категоричні висновки про наявність у Савченко Н.В. позитивних психофізіологічних реакцій, які свідчать, зокрема, про те, що Савченко Н.В. обговорювала плани насильницького повалення конституційного ладу, брала участь у незаконних діях з повалення конституційного ладу і особисто готувала насильницьке повалення конституційного ладу", - сказано в повідомленні. 

За даними СБУ, експертиза підтвердила, що Савченко також обговорювала плани збройного захоплення влади з Рубаном В.В., Захарченко О.В., Тимофєєвим О.Ю. і брала участь у його підготовці, підшукувала та перевозила зброю. Крім того, вона розподіляла ролі в спланованих замахах на представників влади.

"Разом з тим експерти не виявили позитивних психофізіологічних реакцій на запитання, поставлені стороною захисту, зокрема: чи хотіла Савченко Н.В. змінити владу в Україні конституційним способом, чи вважає вона діяльність президента України, народних депутатів України, прем'єр-міністра України, секретаря РНБО, членів Кабінету міністрів України, керівників політичних партій злочинною", - додали у відомстві. Уточнюється, що в зв'язку зі свідомою протидією Савченко проведенню судової психологічної експертизи з використанням поліграфа комісія експертів не змогла поставити підозрюваній всі запитання, а проведення експертизи було припинено. Як повідомляв "Апостроф", 22 березня 2018 року Верховна Рада підтримала подання генпрокуратура України Юрія Луценка і дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Надії Савченко. Згодом стало відомо, що Савченко відмовилася від послуг своїх адвокатів.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # Логопед_Парубія 04.06.2018, 14:08
Буде Надя лікуватися в психушці |-)
# Oleg 04.06.2018, 14:53
У кацапостані не загнулась,а тут Надю ухандокають,шо шо,а це ми могьом.