b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Others_383582650.jpg

В інтернеті оприлюднили "розстрільний список" українських журналістів і блогерів, яким, за версією українських спецслужб, загрожує смерть від рук кілерів.

Відповідний документ опублікувало видання "Страна".

Так, у списку вказані 47 відомих українців.

За даними видання, цей список Борис Герман нібито передав своєму "куратору Дмитру" в контррозвідці ще 21 травня 2018 року. Сам Герман запевняє, що отримав його від В'ячеслава Пивоварника, якого раніше звинуватив у фінансуванні тероризму на території України на гроші "фонду Путіна". 

У той же час у мережі звернули увагу на дивні речі з "розстрільним списком".

"Шкода, що без підпису та печатки", "Стоп-стоп-стоп. А де в списку СБУ сам Бабченко?", "Ось вам і "список 47-ми"- більш смішного я не читав, там "лебідь, рак і щука" - хто і за яким принципом складав, повинен розібратися психіатр, але включати в один список Бабченка і Яневського...", - пишуть в інтернеті. 

У той же час Служба безпеки України (СБУ) заявила, що не передавала ЗМІ список 47 можливих жертв терористів, повідомляють "Українські новини".

"СБУ нікому нічого не передавала. Список - таємниця слідства", - заявила речник відомства Олена Гітлянська.

При цьому вона не стала коментувати достовірність списку, який був оприлюднений виданням "Страна", оскільки з ним не знайома.

Читайте також матеріал "Апострофа": "Убивство" Аркадія Бабченка: як Росія видала свою провину.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!