b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_jebrivski.jpg

Новим керівником Донецької обласної військово-цивільної адміністрації замість Павла Жебрівськогостане заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак.

Про це "Апострофу" розповіло обізнане джерело.

"Жебрівський пішов за бажанням Порошенка. Це вирішили ще два місяці тому", - розповів співрозмовник. При цьому він додав: "Наступником буде Юрій Гримчак".

У той же час джерело відмовилося розкривати причини відставки Жебрівського. "Одним словом, Перший (президент - ред.) його попросив", - сказав співрозмовник видання. Пізніше сам Гримчак прокоментував інформацію про своє призначення на новий пост

Варто зауважити, що Гримчак народився в 1965 році в Донецьку, закінчив Дніпропетровське регіональне відділення Української академії державного управління при президентові України.

Працював політик секретарем Макіївської міськради, помічником-консультантом нардепа, віце-губернатором Донецької області, нардепом. У жовтні 2016 року став радником міністра з тимчасово окупованих територій, а з березня 2017 року, - заступником міністра.

Раніше Юрій Гримчак розповідав в інтерв'ю "Апострофу" про екологію Донбасу та потреби жителів ОРДЛО: Росія готується піти з Донбасу, а по Криму потрібно розуміти кілька речей - заступник міністра.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу Порошенко прийняв заяву про відставку Павла Жебрівського. Чиновник встиг пробути на посаді керівника Донецької ОВГА три роки.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!