b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_kreml.jpg

Телефонна розмова президента України Петра Порошенка і глави РФ Володимира Путіна 21 червня відбулася з ініціативи українського лідера.

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

Відзначається, що під час бесіди обговорювалися питання врегулювання ситуації на Донбасі.

"З російського боку підтверджена безальтернативність "комплексу заходів" 2015 року як основи політичного врегулювання внутрішньоукраїнського конфлікту і наголошено на важливості підвищення ефективності переговорних зусиль в рамках мінської Контактної групи і "нормандської четвірки", – сказано в повідомленні. 

Також в Кремлі заявляють, що Путін "висловив стурбованість загостренням обстановки на Донбасі і зростанням числа жертв серед мирного населення" нібито в результаті обстрілів з боку Збройних сил України.

"Лідери обмінялися думками з питань реалізації російської ініціативи заснування місії ООН зі сприяння охорони Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні", - сказано в повідомленні.

В кінці зазначається, що порушувалося питання обміну утримуваними особами та відвідування уповноваженими з прав людини обох країн російських громадян, що містяться в ув'язненні в Україні, і українських - в Росії.

Як повідомляв "Апостроф", попередня телефонна розмова Порошенка і Путіна відбулася 9 червня.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!