Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/gas.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/gas.jpg'
gas.jpg

У зв'язку з переговорами міністрів закордонних справ Німеччини Гайко Маасу і Росії Сергія Лаврова в п'ятницю, 14 вересня, Україні варто готуватися до втрати транзиту газу.

Про це в колонці на "Апострофі" написав експерт фонду "Майдан закордонних справ" Олександр Хара.

"Нехай вони говорять, але нам треба готуватися до найгіршого сценарію: що через деякий час ми втратимо транзит. І яким чином ми будемо забезпечувати власну енергетичну безпеку? Адже той газ, який ми отримуємо реверсом, все одно російський. Найголовніше, якщо поглянути на те, що відбувається в Азовському і Чорному морях, взагалі не можна сподіватися, що ми зможемо використовувати власні родовища, які окупанти відібрали. Також ми не можемо побудувати LNG-термінали, щоб купувати на світовому ринку скраплений газ. Якщо врахувати нахабну поведінку росіян в Азовському і Чорному морях, ніщо не завадить їм перешкоджати такої поставці енергоносіїв", - упевнений він.

Крім того, за його словами, метою переговорів є пошук шляхів захисту від можливих санкцій з боку США. 

"Всі розмови, які в питанні "Північного потоку-2" ведуть Берлін і Москва, в основному стосуються можливості захисту європейських компаній від можливого накладення на них санкцій з боку США. Це найголовніше, оскільки є великі ризики для європейського бізнесу, залученого в цей проект. Звичайно, пані Меркель намагається вийти з-під критики американців і частини європейців, давши нам гарантії об'ємів транзиту газу. Звичайно, вони нічого не варті, тому що Росія порушила набагато серйозніші документи і домовленості. І взагалі при Путіні не виконує взяті на себе зобов'язання. Сподіватися, що, почавши війну з Україною, Путін буде дотримуватися якихось гарантій - просто смішно", - додає експерт.

Детальніше про переговори МЗС Німеччини і Росії читайте в матеріалі "Апострофа": Путін вийшов з ізоляції: Україна має готуватися до найгіршого сценарію.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

-1 # Злидня 14.09.2018, 12:09
Зрадники!!!!
# Oleg 14.09.2018, 13:54
Злидня,не ми перші і не ми останні.Вся історія європи побудована на зрадництві.Те ще буде.