b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_mamai11.jpg

Олександр Мамай більше не визнає себе міським головою Полтави. Тимчасовий очільник міста — секретар міськради Олександр Шамота. Міськрада працює у штатному режимі та вже займається вирішення проблем полтавців.

Вчора у Єдиний державний реєстр внесли дані про те, що обов’язки керівника міськради виконує її секретар Олександр Шамота. Після цього Олександр Мамай остаточно здався і визнав, що він більше не мер. Про це Колишній міський голова розповів виданню «Зміст». 

— Яка сесія? Мене вивели з реєстру. Згідно з даними в реєстрі, я більше не міський голова, — прокоментував колишній мер. 

Крім того, замість печатки міськради, викраденої Мамаєм, виготовили нову. Міська рада працює у штатному режимі. А заступники, призначені депутатами на вчорашній сесії, вже приступили до виконання своїх обов’язків. Свої посади зайняли:

  • Андрій Лямін — перший заступник міського голови;
  • Віталій Нікіпелов — заступник міського голови, керівник апарату;
  • Олексій Чепурко — заступник міського голови з питань ЖКГ;
  • Людмила Бойченко — заступник міського голови з гуманітарних питань. 

Нагадаємо, що 14 вересня депутати на другому пленарному засіданні за вказівкою полтавців висловили недовіру Олександру Мамаю. Секретарем міськради призначили Олександра Шамоту. Він виконує обов’язки міського голови.

Джерело: https://poltava.to

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!