Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/100grn.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/100grn.jpg'
100grn.jpg

У 2019 Крюківський вагонобудівний завод (КВБЗ) планує інвестувати близько 200 млн грн в розробку приміського електропотяга. У 2018 році українському машинобудівному підприємству вдалося наростити виробництво вантажних вагонів на 83% в річному вираженні, до 3686 одиниць.

При цьому продажі в порівнянні з 2017 роком збільшилися на 143,5%.

«Ми інвестували в створення міжрегіональних швидкісних електропоїздів «Тарпан», дизель-поїзди ДПКр-2. Тепер черга приміських електричок», – заявив голова наглядової ради ПАТ КВБЗ Володимир Приходько.

На жаль, технічних подробиць щодо майбутнього електричного потягу приміського сполучення КВБЗ поки немає. Анонсуючи проект голова КВБЗ тільки поскаржився на відсутність фінансової підтримки з боку держави. Він також зазначив, що обсяги інвестицій повинні бути в десятки разів вищими, щоб українське підприємство наздогнало зарубіжних конкурентів і змогло конкурувати з ними на міжнародному ринку.

«Головне завдання не заробити і розділити, а заробити, щоб розвиватися, створювати. Ось одне з головних напрямків нашого стратегічного розвитку», – резюмував Володимир Приходько, розповідаючи про плани підприємства на 2019 рік.

Джерело: https://news.finance.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!