b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_kravchuk_leonid.jpg

Перший президент незалежної України Леонід Кравчук розповів, чому глава Російської Федерації Володимир Путін не здатний піти в масштабний наступ на Україну.

Про це повідомляє видання "Факти".

На питання журналістів, чи здатний Путін піти в масштабний наступ, Кравчук відповів: "Вірю, що немає. І скажу чому. Вони анексували Крим, але не можуть з ним впоратися. Уявіть, що, не дай Бог, зійдуть з розуму і окупують всю Україна. Їх військової могутності на це, може, і вистачить. Але ж потім треба буде змусити український народ жити так, як хоче Путін. тобто перевести сюди органи примусу, витратити більшу частину свого бюджету, щоб утримати Україну в покорі. Ми будемо битися до останнього. Думаю, що Путін це розуміє. Поетом у йому важливо зараз загрожувати. Влаштував в Керченській протоці провокацію, побачив, як світ реагує. Слава Богу, реакція була дуже гостра. Це означає, що цивілізований світ з нами, про що свідчить прийнята резолюція ООН".

Також Кравчук нагадав, що Трамп сказав, що не зустрічатиметься з Путіним, поки той не поверне нам моряків і кораблі. 

"Пошук рішення вже йде. До мене звертаються деякі російські ЗМІ: "Могли б ви брати участь в обговоренні цього питання?" Тобто ніби як на громадських засадах вони промацують ґрунт", - заявив він.

Також перший президент незалежної України розповів про витрати Росії на армію.

"Президенти адже виховані так: глава держави не робить помилок. Тільки сів у крісло, відразу голова - "будинок рад". Президент помиляється? Ви що, це неможливо! Путін вже почав розуміти, що світ реагує на його витівки. Я можу довго говорити про те, чому він ніколи не піде широкомасштабної війною проти України. Ви знаєте, скільки витрачає Росія на армію? 60 мільярдів доларів на рік. А НАТО - один трильйон. різні цифри і різні можливості!", - розповів Леонід Кравчук.

Як повідомляв "Апостроф", російський публіцист і політолог Лілія Шевцова розповіла про головну проблему, яка виникне перед російським суспільством після відходу президента Росії Володимира Путіна.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!