b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_pisockiy.jpg

НАБУ провело обшуки вдома та на робочому місці у керівників Полтавської ОДА по справі аеропорту та утримання доріг. Сьогодні о 6 ранку Головний підрозділ детективів НАБУ провів обшуки за місцем проживання у першого заступника голови Полтавської ОДА Андрія Пісоцького та у директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Тимофія Голбана. О 8 ранку слідчо-оперативні дії провели у робочих кабінетах цих чиновників, а також у кабінеті голови Полтавської ОДА Валерія Головка, який наразі перебуває у Києві. Окрім цього детективи здійснили обшук у радника Андрія Пісоцького — Олександра Літвінова.

Із достовірних джерел відомо, що слідчо-оперативні дії відбуваються в рамках кримінального провадження щодо реконструкції Полтавського аеропорту, а також утримання доріг Полтавської області в 2018 році. Відомо, що у детективів є запитання щодо компанії «Алві Род», яка отримала кошти на утримання, однак фактично робіт не виконувала. 

Попередньо відомо, що Андрія Пісоцького, Тимофія Голбана та Олександра Літвінова направлять до Києва, щоб обрати міру запобіжного заходу. Скоріш за все, це буде внесення застави.

В. о. гендиректора аеропорту «Полтава» Володимир Окара повідомив, що про обшуки нічого не чув, детективи не навідувались до нього.

«Полтавщина» слідкуватиме за подальшим перебігом подій.

UPD 11:00: Тимофій Голбан заявив, що наразі перебуває на робочому місці, обшуки у його кабінеті не проводились.

Джерело: https://poltava.to

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!