Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/100grn.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/100grn.jpg'
100grn.jpg

Найвища зарплата за січень серед членів Кабінету міністрів України – у міністра оборони Степана Полторака, а серед голів фракцій і груп у Верховній Раді – у глави фракції БПП Артура Герасимова, глави фракції «Народний фронт» Максима Бурбака та лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це свідчать дані секретаріату уряду і міністерств, а також апарату Ради.

Відомо, що Степан Полторак отримав за січень 81,1 тис. грн. Серед членів Кабміну далі йдуть міністр фінансів Оксана Маркарова з зарплатою 73,8 тис. грн і міністр закордонних справ Павло Клімкін – 63,9 тис. грн. Найнижчий офіційний дохід у Кабміні у міністра юстиції Павла Петренка – 25,9 тис. грн, міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадима Черниша – 18,1 тис. грн, а також міністра інформаційної політики Юрія Стеця – 16,8 тис. грн.

Зарплата прем’єр-міністра Володимира Гройсмана за січень склала 37,4 тис. гривень.

Серед голів фракцій і груп у Верховній Раді рекордсменами стали глава фракції БПП Артур Герасимов, голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак і лідера Радикальної партії Олег Ляшко – у кожного по 37 002 грн за січень.

Глава фракції «Самопоміч» Олег Березюк в січні заробив 33,6 тис. грн, зарплата Вадима Новинського з фракції «Опозиційний блок» – 32,6 тис. грн, а дохід Юлії Тимошенко склав 30,4 тис. грн.

Джерело: https://news.finance.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Логопед_Парубія 26.02.2019, 13:08
А наш мер працює в раді чи в кабміні? |-)