383820241.jpg

У першому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи англійський "Арсенал" обіграв іспанську "Валенсію" з рахунком 3:1. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Емірейтс".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Арсенал" - "Валенсія"

Рахунок був відкритий на 11-й хвилині, відзначився Дьякабі, який головою замкнув передачу Родріго. Господарі зуміли досить швидко відігратися. Обамеянг увірвався в штрафну, обіграв захисника і вивів Ляказетта на порожні ворота. Незабаром "каноніри" вже вели в собі, Ляказетт оформив дубль ударом головою.

У другому таймі гості мали два хороших моменти, щоб відігратися, але обидва рази Гамейро не зміг відправити м'яч у ворота. Розв'язка наступила на 90-й хвилині, Колашинаць навісив на дальню штангу, а Обамеянг ударом з літа переправив м'яч у ворота.

Матч-відповідь відбудеться в Іспанії 9 травня.

"Арсенал" Англія - "Валенсія" Іспанія - 3:1 (2:1)

Голи: Ляказетт (18, 25), Обамеянг (90) - Дьякабі (11)

"Арсенал": Чех, Папастатопулос, Колашинаць, Мустафі, Косьельні (Монреаль, 82), Мейтленд-Найлз, Гендузі (Торрейра, 58), Озіл (Мхітарян, 75), Джака, Обамеянг, Ляказетт.

"Валенсія": Нето, Ронкалья, Гарай, Габріел, Дьякабі, Гедеш (Гамейро, 71), Солер (Васс, 71), Пиччини, Парехо, Гайя, Родріго (Санті Міна, 88).

Попередження: Дьякабі (31), Пареха (70).

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!